BLOG HLAVNĚ O STREET DANCE

Channing Tatum

5. dubna 2007 v 19:15 |  Step up (Let´s dance)
Herec,tanečník.....moc se mi líbí jak tancuje break!! (fota kdyžtak níž na kterých předvádí break)to je fakt síla!! break je celkově nej! Kdo neviděl taneční filmík step up (lets dance) tak doporučuji se podívat Channing Tatum tam předvedl něco z breaku :-)
Datum narození:26.04.1980
Místo narození:Cullman, Alabama, USA
Znamení:býk

Životopis:
Průlomovým rokem Channinga Tatuma se stal rok 2006. Na začátku roku přišlo dobové drama A Guide to Recognizing Your Saints (2006, r. Dito Montiel), které bylo promítáno na Filmovém Festivalu Sundance a které přineslo Tatumovi bouřlivé ohlasy na jeho roli. V létě Tatum zazářil ve snímku Super náhradník (She's The Man, 2006, r. Andy Fickman) inspirovaném Shakespearovou Dvanáctou nocí.
Ve stejném roce ztvárnil postavu Tylera, tanečníka, který se kvůli potížím se zákonem dostane do Marylandské školy umění na veřejně prospěšné práce ve snímku Let's Dance (režie Anne Fletcher)
Channing Tatum se narodil v Alabamě a vyrostl na Floridě. Ve 21 letech natočil svoji první reklamu s Brucem Weberem pro Vogue. Poté následovaly kampaně pro Abercrombie & Fitch, Nautica, Gap, Dolce & Gabbana, Emporio Armani a Aeropostale. Později zazářil v mezinárodní reklamě na Pepsi režírované Kinka Usherem. Jeho přirozené charisma a talentu v těchto reklamách mu přineslo pozornost mimo jiné i Hollywoodských producentů.
V roce 2004 se poprvé objevil v episodě televizního seriálu CSI: Miami. V roce 2005 si zahrál ve Spoušti (Havoc, r. Barbara Kopple) a pak v Coach Carter (r. Thomas Carter). Ten samý rok si ještě zahrál motorkářskou hvězdu Rowdyho Sparkse ve filmu Supercross (r. Steve Boyum) a také získal titulní roli v pilotním snímku The Prince (r. Gavin O'Connor).

Filmografie:
2006Guide to Recognizing Your Saints, A ...Antonio
2006Super náhradník (shes the man) ...Duke
2006Lets Dance (Step up) ...Tyler Gage
2005Válka světů (War of the Worlds) ...Boy in church scene
2005Supercross ...Rowdy Sparks
2005Havoc ...Nick
2005
Coach Carter (Coach Carter)...Jason Lyle
VIDEA S CHANNINGEM TATUMEM :0)
a toto je video ze Step Up, Super náhradníka a jiných filmů s Channingem :0) (to dole)
WALLPAPER CHANNING TATUM
OBRÁZKY CHANNINGA
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Mona:) Mona:) | 7. července 2007 v 14:13 | Reagovat

ten je krááááásnej:-*

2 misski misski | 29. srpna 2007 v 15:38 | Reagovat

Ale jo,jde to,pripomina mi myho bratrance!

3 baji baji | E-mail | 30. listopadu 2008 v 12:38 | Reagovat

nadhernejj :-**

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama