BLOG HLAVNĚ O STREET DANCE

Joy Bryant

17. dubna 2007 v 19:31 |  Honey
hrála Ginu ve filmu Honey
Jméno: Joy Bryant
Datum narození:
19. 10. 1976
Místo narození: Bronx, NY, USA
Výška: 175 cm
Vzdělání: Yale University

Zajímavosti:
- má psa jménem Nana
- je bývalou modelkou Tommyho Hilfigera
- její matka ji měla v 15 letech

Filmografie:
# The Ballad of Walter Holmes (2007).... Seductive Woman
# Bobby (2006) .... Patricia
# Get Rich or Die Tryin' (2005) .... Charlene
# London (2005) .... Mallory
# The Skeleton Key (2005) .... Jill
# Rhythm City Volume One: Caught Up (2005) (V) .... Asia
# Haven (2004) .... Sheila
# Spider-Man 2 (2004) .... Woman at Web
... aka Spider-Man 2: The IMAX Experience (USA: IMAX version)
# 3-Way (2004) .... Rita
... aka Three Way (Australia: DVD box title)
# "ER"
- Touch & Go (2004) TV Episode .... Valerie Gallant
- Makemba (2003) TV Episode .... Valerie Gallant
- Missing (2003) TV Episode .... Valerie Gallant
# Honey (2003/I) .... Gina
# How to Get the Man's Foot Outta Your Ass (2003) .... Priscilla
... aka Baadasssss! (USA: new title)
... aka Badass (USA)
... aka Gettin' the Man's Foot Outta Your Baadasssss! (USA: new title)
# Antwone Fisher (2002) .... Cheryl Smolley
# Showtime (2002) .... Lexi
# Kite (2002) .... Shane's Mother
# Carmen: A Hip Hopera (2001) (TV) .... Nikki
GINA A HONEY
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama