BLOG HLAVNĚ O STREET DANCE

Sean Patrick Thomas

25. dubna 2007 v 18:00 |  Nežádej svůj poslední tanec (Save the last dance)
ve filmu nežádej svůj poslední tanec hrál jako Derek Reynolds
filmografie
1. Saint Louis Blues (2004) (announced) ... Louis Armstrong
2. Barbershop 2: Back in Business (2004) ... Jimmy
3. Batman: Mystery of the Batwoman (2003) (V) ... Additional Voices
4. Barbershop (2002) ... Jimmy James
5. Halloween: Resurrection (2002) ... Rudy Grimes
6. Not Another Teen Movie (2001) (uncredited) ... Black Guy At Party
7. Save the Last Dance (2001) ... Derek Reynolds
8. Dracula 2000 (2000) ... Trick
9. "District, The" (2000) TV Series ... Officer/Det. Temple Page
10. Herschel Hopper: New York Rabbit (2000) (voice) ... Mo
11. Graham's Diner (1999)
12. Sterling Chase, The (1999) ... Darren
13. Cruel Intentions (1999) ... Ronald Clifford
14. Voices of Glory (1999) (V) ... Lewis H. Douglass
15. Can't Hardly Wait (1998) ... Ben, Jock #2
16. Conspiracy Theory (1997) ... Surveillance Operator
17. Picture Perfect (1997) ... Ad Agency Researcher
18. Courage Under Fire (1996) ... Thompson
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

co říkáš na film Nežádej svůj poslední tanec??

je to můj nej
je pěkný
jo ujde
děs..
neviděl/a jsem ho

Komentáře

1 Misha Misha | Web | 12. června 2007 v 21:58 | Reagovat

je správnej!!!!

2 niki niki | 10. července 2007 v 8:50 | Reagovat

ja se zamilovala

3 dommcaxxx dommcaxxx | E-mail | 10. srpna 2007 v 11:48 | Reagovat

mno je upe skvelej a klasnej...mno je to cernoch nu na ty ja ujizdim:o))

4 kristina kristina | 5. února 2008 v 20:42 | Reagovat

je fakt krasnej

5 Nora Nora | 1. dubna 2008 v 19:09 | Reagovat

Ploste a jednoduse....skvelej...a jak upe uzasne umi hrat nooo pecka...jj cernousek...=o*...na ty ja taky ujizdiim =oD...no a ten fiiilm....no ploste bájo...muj nejky....filmiiik....!!!!....=o*....!!!

6 aaa aaa | 15. července 2008 v 20:09 | Reagovat

je krááásnej...upe ho milujůůů...!!!!!!!!!!!!!! :-*

7 aaa aaa | 15. července 2008 v 20:11 | Reagovat

Chcu ho......!!!!! :-*

8 záiozuop záiozuop | 26. července 2008 v 20:47 | Reagovat

mne se taky strasne libej cernosi ale chodim se stejtakem a  jeto normal

9 Můj Můj | 28. ledna 2009 v 10:03 | Reagovat

Nedělej te mi do toho sexy týpana...najděte si svýho!!!! :O*

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama